lauantai 19. tammikuuta 2013

Mörkö etsii seuraa netistä

Mörkö on koko Muumilaakson yksinäisin otus. Kukaan ei pidä siitä. Mörkö päättääkin etsiä seuraa netistä. Nettiprofiilin luominen on hankalaa. Mörkö huomaa, että yläviistosta otettu kuva ei mairittele hänen ulkomuotoaan lainkaan.


Hän myös arvelee, että kuvan ottaminen peilin kautta ei ole enää trendikästä.Lopulta Mörkö turvautuu kepulikonsteihin ja lataa deitti-ilmoituksensa profiilikuvaksi laakson tavoitelluimman poikamiehen kuvan.7 kommenttia:

 1. Miksi kuvaksi poikamiehen kuva? Mörkö on naispuolinen!

  VastaaPoista
 2. On vai? Enpäs tiennytkään! Niiskuneidin kuvahan tuossa pitäisi sitten olla. :)

  VastaaPoista
 3. Toi on yleinen erehdys, ja asia paljastuukin vasta esim. tsekkaamalla ruotsin- tai englanninkielisiä kuvauksia Möröstä. Esim. ruotsinkielinen Wikipedia-artikkeli viittaa Mörköön "hon" ja "hennes" jne. :) Mun mielestä Mörkö oli aina jotenkin niin sukupuolineutraali, ja kun suomessa ei ole omia sanojaan sukupuolen mukaan, niin ei sitä ole itsekään koskaan tullut ajatelleeksi onko se tyttö vai poika. :D

  VastaaPoista
 4. Mörköhän ihastuu yhdessä tarinassa Muumipeikkoonkin! Ja jos syvempiä merkityksiä mietitään, niin kirjailijan hienovaraisen opettavainen nerokkuus loistaa tässäkin; ei kaikki tytöt ole Niiskuneitejä, mutta yhtä lailla tuntevia naisolentoja kuitenkin.:-)

  VastaaPoista
 5. On toisaalta ihan järkeenkäypää ladata juuri Nuuskamuikkusen kuva profiilikuvakseen, jos on ihastunut Muumipeikkoon.

  VastaaPoista
 6. eikait tässä viitata vain vakavasti ottaen siihen että miehet olisivat ainoita ahdistelijoita ? ettei vain..

  VastaaPoista