lauantai 9. helmikuuta 2013

Niiskuneiti pohtii suhdettaan popmusiikkiin

"Mitä tulee populaarimusiikkiin mä oon vanhan liiton tyttöjä. Mä en silleen tiedä näitä uusia, niinku brunomarseja ja rihannoja, mä tykkään kunnolla old stuffista."

"Mut poikabändejä mä oon kuunnellu aina. Jotku on vaikuttanu silleen tosi syvästi mun nuoruuteen. Kasvuun ja kehitykseen, jos tiätte."


"Esimerkiksi se tieto, että Taylor Hanson on poika, hämmensi mua kyllä aika tavalla. Tytön nimi, pitkä tukka ja sit se ääni. Oli vielä aika vaikeeta selvittää totuus, kun ei ollu nettii joka kodissa ja piti jostain Suosikista kaivaa se tieto. Kyllä siinä meni silleen maailmankuva uusiks. Että Taylor on oikeastaan sukupuolineutraali nimi. Vaikka kyllähän mä sellaseen periaatteessa täällä Muumilaaksossa oon tottunu."


"Ja entäs se, kun me pelättiin tyttöjen kanssa, että Brian Littrell ei selviikään siitä sen synnynnäisestä sydänviasta? Mitä sit kävis BSB:lle? No selvishän se bändi AJ:n katkaisuhoidoistakin. Kai ne vieläkin on pystyssä. Mitä ne jätkät on, jotain viiskymppisii?"

"Mut kyllä Bon Jovi oli se ykkönen ja on vieläki. Siis ei vaan oo kovempaa ku Jon nahkahousuissa. Mä oon niiiiin Tampereella toukokuussa!"

2 kommenttia:

  1. Hihii, viime lauantain paljastukset mielessä täällä muutaman sadan metrin päässä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa hauska huomata, että eri puolin Suomea tyttönuoriso on pohtinut ihan samoja asioita. :)

      Poista